Aan de slag

Aan de slag

GOEDE AFSPRAKEN!

 

Goede afspraken zijn van essentieel belang, voor u en voor ons.

Over elk aspect kan onderhandeld worden.

 

Met goede afspraken zijn wij al heel wat. Hoe duidelijker we zijn, hoe beter... Zowel op het werk, als administratief. We vertrekken altijd vanuit ons standaard overeenkomst.

 

Kortom... Goede afspraken, maken goede vrienden.

Er is altijd ruimte voor onderhandelingen.

Om de kwaliteit zo goed mogelijk te garanderen, is het belangrijk dat we onze mensen zo goed mogelijk kunnen informeren over de klant waar we mee in zee gaan !

Alle afspraken die gemaakt worden, zijn er om nageleefd te worden. Zo weinig mogelijk transparantie... Dit zorgt voor een makkelijkere communicatie en facturatie.

UITVOEREN VAN HET PROJECT

 

Eenmaal tot een overeenkomst gekomen. Kunnen we kijken voor het project in te plannen.

 

PGE BVBA, geeft u de juiste mensen voor het juiste werk. daarom is vooruit plannen van cruciaal belang. Gelukkig is flexibiliteit voor PGE geen probleem. We zijn al heel wat druk gewoon, en onze jongens weten dit perfect aan te pakken.

PGE BVBA is zeer veel veelzijdig, en heeft een ruim aanbod van verschilende type werk krachten. ieder met een gespecialiseerde eigenschap.

Helaas kan ook niet alles in ons comfort zone liggen. we proberen u zou goed mogelijk te helpen. maar ook als het uit te voeren werk ons uit ons confort zone trekt, zullen wij dit zeker en vast mededelen.

PROJECT ASLUITEN EN FEEDBACK

 

DIt is het meest blangrijke waar PGE aandacht aan besteed.

Wij houden er absoluut NIET van dat werken blijven aanslepen, zonder communicatie, zowel naar klant als naar ons toe.

 

Onze Ploegchefs zijn opgeleerd om de nodige feedback te geven aan u als klant, zodat u op de hoogte blijft van het project... om alsook de nazorg te verlenen die het nodig heeft. Ook tijdens en na het project is er ruimte voor discussie, wat beter kan in beide richtingen.

Feedback mag/moet gegeven worden, zodat iedereen weet hoe de zaken ervoor staan. zodat beide parijen snel kunnen handelen, als er iets niet verloopt zoals het moet.

Projecten afsluiten met een glimlach daar gaan wij voor...

Het geeft iedereen die er bij betrokken is, een goed gevoel.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.

CONTACT US

Zelzatestraat 39A

9960 Assenede

pgeglas@telenet.be

Tel: 0494/42.21.28

FOLLOW US

Facebook